Totaal-inrichting IJssalons

Na jarenlang zelf eigenaar van een ijssalon te zijn geweest vond de eigenaar van Cool & Gastro Partners het tijd geworden om ondernemers te adviseren aangaande de inrichting of her-inrichting van hun ijssalon. Dankzij onze eigen import van een scala aan uitstekende ijsbereidings-machines en pasteuriseermachines, van het merk STAFF uit Italië, kunnen wij u een betrouwbare ijsbereidingskeuken aanbieden. Gecombineerd met een goede espressomachine zoals La Morzocco uit Italië of Ascaso uit Spanje, en een maatwerk schepijsvitrine vormt dit voor u de perfecte ijssalon. Onze overige eigen importen van koel-/vrieskasten, gekoelde werkbanken en eventueel een fruitbar maken de keuken compleet.

Met betrekking tot meer verkoopresultaten in een ijssalon kunnen wij u ook informeren over producten zoals warme wafels en vers fruit sappen . Tegenwoordig zijn verse boerenyoghurt-producten met vers fruit en vezels ook erg in trek. Uiteraard gelden dit soort omzetverbeteraars ook voor een goed koffie-concept en diverse fusionthee producten.

Cool & Gastro Partners heeft rechtstreeks contact met diverse leveranciers op het gebied van ijsbereiding. Ook geldt dit voor koffie- en theeproducten en overige branche gerelateerde producenten. Bij deze producenten en/of leveranciers kunt u prima informatie inwinnen aangaande de juiste producten voor het ijs bereiden. Indien nodig kunt u zelfs een cursus ijs-bereiding volgen bij hen. Dit geldt uiteraard ook voor de koffie- en theemarkt. Bij diverse leveranciers is een Barista opleiding mogelijk voor u, maar uiteraard ook voor uw personeel.

Zelfs de totale lay-out, de engineering alsmede het tekenwerk van de gehele ijsbereidingskeuken en de ijssalon behoort tot onze mogelijkheden. Wij kunnen u ook begeleiden bij de vergunningaanvragen via uw Gemeente.

U kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in deze prachtige branche. Het gaat bij een ijssalon niet alleen om goede kwaliteit van uw producten. Het bezoek aan uw salon moet, voor jong & oud een beleving worden!