Onderhoud en beheer

Goed en regelmatig onderhoud van uw keukenapparatuur en koel- & vriesinstallaties is noodzakelijk voor optimale werking van deze apparaten.

Afhankelijk van Wet- en regelgeving en grootte van deze installaties kunnen wij het onderhoud en de controles uitvoeren op maandelijkse-, kwartaal- of jaarlijkse basis. Dit verhoogt de bedrijfszekerheid van uw installaties.

Storingen komen altijd op ongewenste momenten zoals in het weekeinde of op feestdagen; hetgeen hoge kosten met zich mee brengt.

Ook het onderhoud van uw afzuiginstallatie kunnen wij u voor u verzorgen.  Dit geldt voor het reinigen van alle luchtkanalen, de motor en de kap zelf.
Na reiniging ontvangt u een certificaat voor uw verzekeraar zodat u bij eventuele brandschade altijd kan aantonen dat u uw zaakjes op orde had!

Cool & Gastro Partners heeft een speciaal onderhoudsabonnement ontworpen voor deze diensten met daarin vele voordelen voor u als klant.

Alle koeltechnische werkzaamheden worden uitgevoerd conform het F-gassenbesluit en alle handelingen worden geadministreerd in een logboek. Hierdoor heeft  u bijvoorbeeld bij controle van de Milieudienst een goed naslagwerk.

Het beheer van uw installaties kan uw op verzoek op afstand geschieden, omdat wij met RDM regelsystemen & monitoring werken.

Wij werken in grotere machinekamers met een koudemiddeldetectie-systeem om eventuele koudemiddelverliezen tijdig te ontdekken. Hierdoor kunnen we de storing snel opsporen en verhelpen.
In de huidige Wet- en regelgeving is dit veelal verplicht.

Nieuw tot onze service- & onderhoudswerkzaamheden behoort het coaten c.q. na-coaten van uw condensors met een zeeluchtbestendige coating. Vooral bij projecten dicht aan de kust of bij projecten in een vervuilende omgeving (fabrieken e.d.) verlengt dit de levensduur van uw condensorbatterij.

Onze monteurs zijn allen F-gassen gecertificeerde- en gemotiveerde medewerkers.

Neem contact op