Financial lease concept

Soms komt een nodige investering net niet uit en dat is vaak jammer. Meestal is deze investering namelijk hard nodig als vervanging van een defect apparaat. Soms is zo’n investering nodig om meer omzet te kunnen maken.

Samen met een leasemaatschappij biedt Cool & Gastro Partners u een leaseconcept waarbij het gehele bedrag niet meteen betaald hoeft te worden. Er wordt bijvoorbeeld 25% aanbetaald en de rest kunt u dan in 6, 12, 24 of 36 maanden aflossen.

De investering kan verschillen van een leasing voor één enkel apparaat of zelfs voor een complete bedrijfskeuken. Alle apparatuur blijft eigendom van de Leasemaatschappij totdat de laatste termijn is voldaan. Voor het symbolische bedrag van € 1,00 gaan de goederen daarna over in uw handen.

Omdat u de investering niet direct zelf hoeft te doen heeft u de mogelijkheid om hiermee extra geld te kunnen maken binnen uw bedrijf.

Bijvoorbeeld de aanschaf van een vriescel geeft u de mogelijkheid om sommige producten groter in te kopen. De inkoopprijs zal hierdoor lager zijn waardoor u meer winst maakt.

Deze leasemogelijkheden gaan van een enkel apparaat zoals bijvoorbeeld een koelcel. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid van een complete inrichting van een ijssalon of andere horeca-onderneming. U zorgt voor het reilen en zeilen binnen uw onderneming en wij proberen u te ontzorgen op financieel gebied.

Cool & Gastro Partners……uw betrouwbare partner in ondernemen!