Koudetechniek in het MKB

Midden- & Kleinbedrijf

Bij koudetechniek denken we meestal aan het MKB, omdat alle slagerijen, bakkerijen, viswinkels, groentewinkels, kaaswinkels, kledingwinkels, benzinestations en supermarkten koel- of vriesinstallaties hebben.

Hiervoor plaatsen wij toonbanken, wandkoelingen, vrieseilanden, gebaks-vitrines, koel- of vrieskasten en koel- of vriescellen.

Cool & Gastro Partners levert koel- of vriesapparatuur, toonbanken, bak- en braadapparatuur tot zelfs ijsbereidingsmachines onder de eigen handelsnaam Cool & Gastro Horeca Equipment. 

Tegenwoordig wordt er steeds meer gewerkt met warmteterugwinning vanuit de koelunits, bijvoorbeeld als verwarming boven de kassablokken van supermarkten want dit heeft energiebesparing tot gevolg. Maar ook bij toegangsdeuren of  bijvoorbeeld in slagerijen als warmwatervoorziening.

Horeca; Restaurants; IJssalons; Snackbars

De belangrijkste tak van de koudetechniek is voor ons de horeca. Denk hierbij aan ijsblokjesmachines, drop-in koelingen, bar-buffetkoeling, opzegvitrines, saladebuffetten, bierkoelers, werkbanken, wijn- en klimaatkasten en pizza-werkbanken. Ook vaatwassers en alle bijbehorende RVS meubelen worden door ons geleverd.

Cool & Gastro Partners levert ook een compleet assortiment aan espresso-machines en koffiemolens. Veel apparatuur wordt geïmporteerd en geleverd onder onze eigen merknaam Cool & Gastro Horeca Equipment.

Ook de inrichting van een complete ijssalon behoort bij ons tot de mogelijkheden compleet met ijsvitrine, ijsbereidingsmachines en pasteuriseerketels. Een goede kop koffie, cappuccino of espresso mag ook niet ontbreken vandaar dat wij leverancier zijn van een aantal merken espressomachines en koffiemolens.

Artsen; Tandartsen; Tandtechniekers; Fysiotherapeuten; Apotheken; Dierenartsen

Er is ook veel koudetechniek te vinden in de medische wereld zoals in ziekenhuizen, verpleeg- of verzorgingshuizen maar ook bij de huisarts, de tandarts, fysiotherapie, apotheken en dierenartsen.

Voor deze laatste groep geldt dit voornamelijk voor airconditioning en luchtbehandeling. Hierdoor bereiken wij de beste klimaatbeheersing van uw praktijkruimtes en wachtruimtes voor patiënten.

Benzinepomp stations

Steeds meer benzinepomp stations worden voorzien van ruime eet mogelijkheden met een eigen keuken voor broodjes en snacks.

Hierdoor heeft Cool & Gastro Partners een compleet leveringsprogramma met koel- en vriesapparatuur zoals wandkoelingen en vrieseilandjes voor o.a. zuivelproducten en ijs. Uiteraard leveren wij ook warmhoud vitrines voor een kroketje of kaassoufflé en een koelvitrine voor diverse belegde broodjes en salades. Een afzuiginstallatie maakt de inrichting van de keuken compleet. De verkoopruimte zelf kan worden voorzien van een airconditioninginstallatie of warmtepomp voor het juiste binnenklimaat.

Neem contact op