Grootkeuken

Net zoals horeca een vak is, is ook het inrichten van een horecabedrijf en met name de inrichting van de keuken een vak!

Vooral de routing binnen een bedrijfskeuken is van groot belang voor het goed functioneren binnen deze keuken. In overleg met u en uw chef-kok trachten wij een goed plan te ontwerpen voor de realisatie van de juiste keukeninrichting.

In de loop der jaren hebben wij een groot aantal importen verworven van bekende merken. Graag willen wij u laten mee profiteren van de kwaliteit van deze producten.

Voor de totale inrichting van uw horeca-onderneming of ijssalon kan Cool & Gastro Partners een goede partij voor u zijn.  Wij werken nauw samen met een interieurbouwer. Mede hierdoor kunnen wij u een totaal-concept aanbieden voor de inrichting van uw horecabedrijf. Wij houden hierbij rekening met alle vereiste voorschriften en vergunningen van de overheid en uw wensen.

Al onze apparatuur wordt gefabriceerd conform Ce-markering, HACCP-normen en Tuv en wordt voornamelijk gefabriceerd in Europa.

Onze importen, onder de naam Cool & Gastro Horeca Equipment, bestaan uit een assortiment van o.a. kooktoestellen, friteuses, bakplaten, steamers en pastakokers.

Alle apparatuur is uit hoogwaardig rvs vervaardigd en de branderpitten hebben het nieuwe brandersysteem “Flexburner” .Hierdoor gaat de vlam recht omhoog naar de pan i.p.v. naar de buitenrand van de pan. Dit is een high power brander van 7 kW en geeft 60% efficiency, dus ook geschikt voor “delicate cooking”.

Onderstaand treft u een aantal logos van onze leveranciers.

Nieuwbouw- of verbouwplannen…………….wij willen graag met u meedenken!

Neem contact op